Despre noi

Conditie-fizica.ro se numara printre liderii mondiali in domeniul stirilor si informatiilor online. Angajat 24 de ore, șapte zile pe săptămână de către un personal dedicat la sediul central al conditie-fizica.ro în Atlanta, Georgia și în birouri la nivel mondial, conditie-fizica.ro se bazează foarte mult pe echipa globală conditi-fizica.ro de aproape 4.000 de profesioniști de știri.

Conditie-fizica.ro dispune de cele mai noi tehnologii multimedia, de la streaming video în direct la pachete audio la arhivele de căutare și de informații de fundal. Site-ul este actualizat continuu pe parcursul zilei.

Florin supraveghează sala de știri conditie-fizica.ro, precum și acoperirea mai multor domenii de condiție, inclusiv psoriazis, artrită psoriazică și boli infecțioase.

Sa alăturat conditie-fizica.ro ca redactor Dr. Sanjay Gupta. Florin are mai mult de două decenii de experiență editorială la mai multe publicații și site-uri web, printre care publicitatea Age, Variety, Spy și Weight Watchers.

Cel mai recent, a făcut parte din echipa care a lansat News Corp, The Daily, primul ziar pentru iPad. Absolvent al Universității Columbia din New York, Florin și-a început cariera în jurnalism pentru revista Teen Beat, unde sa întâlnit și a intervievat tineri susținători precum Johnny Depp și Brad Pitt.

„Am acoperit totul de la divertisment la tehnologie, dar nimic nu afectează viața cititorilor ca jurnalismul de sănătate”, spune Florin. „Acoperirea sănătății aduce o legătură și o responsabilitate deosebită față de audiență.”